Kristof Dossche aan het woord

1 september 2020

Kristof Dossche aan het woord

Kristof Dossche aan het woord: "Een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, over generaties heen, dát is onze missie!"

Blog

Kristof Dossche aan het woord: "Een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, over generaties heen, dát is onze missie!" Ook in de toekomst ligt de focus van Dossche Mills op het waarborgen van constante kwaliteit en het bieden van een toegevoegde waarde aan de klanten.

Om de constante kwaliteit te garanderen worden er op dit moment belangrijke keuzes gemaakt. Dit zijn niet altijd de gemakkelijkste keuzes om te maken maar alleen daardoor kan onze constante kwaliteit gewaarborgd worden. We hopen dan ook op begrip voor de veranderingen die het bedrijf tijdens de transitiefase doormaakt bij u als klant.

Na de overname kende het bedrijf namelijk zes productielocaties. Grote verandering die er zit aan te komen is het sluiten van de productielocatie in Deinze in juni 2019. De gemeente gaf geen verdere vergunning meer om onze productieactiviteiten te laten doorgaan in het midden van de stad. De verhuis van de productie wordt volop voorbereid en heeft heel wat voeten in de aarde. De productie wordt tegen de zomer van dit jaar ondergebracht in Merksem, Avelgem en Rotterdam.

In het najaar van 2018 is de productie van Renesse verhuisd naar Rotterdam. Ook in Renesse was de toekomst van de site in gevaar en was de herlocalisatie noodgedwongen.
Naast de sluitingen is er ook goed nieuws. Bij de molen in Merksem wordt een nieuw zakgoedmagazijn gebouwd met daarin de nieuwste technologieën. Ook wordt er in beide molens in Rotterdam en Merksem geïnvesteerd om de constante kwaliteit en snelle levering van de producten te blijven garanderen.

'Vakmanschap met een hart' blijft onze slogan en dat geldt voor alle medewerkers in het bedrijf en ook voor mij als CEO, aldus Kristof Dossche. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1875 en vele klanten zijn al generaties klant. Het bedrijf heeft in al die jaren al vele veranderingen ondergaan en er zullen er nog wel meer volgen. Veranderingen zijn nodig om het voortbestaan van ons bedrijf te garanderen maar nog belangrijker is voor u als klant een betrouwbare partner te zijn. Niet alleen de constante kwaliteit maar ook de persoonlijke service zijn zaken die u van ons mag blijven verwachten.

Alle klanten van Dossche Mills kunnen immers rekenen op een totaal servicepakket.
Onze sterkte ligt in onze vaklui, de passie waar zij mee werken en hoe zij hun kennis en vakmanschap doorgeven aan onze klanten.

Wij werken samen als 1 team met 1 doel: dag in dag uit klaar staan voor u als bakker, u de beste producten aanbieden en uw rendement van uw bakkerij garanderen. U bepaalt zelf waarin we u kunnen begeleiden op gebied van baktechnische ondersteuning, interactieve Dossche Mills academies met diverse thema's, standaard kwaliteitcontroles, inspirationeel online platform en bedrijfsbegeleiding op maat.