Industriële broodbakkerij

Dossche Mills biedt een compleet assortiment aan grondstoffen voor de Industriële broodbakkerij.

Constant in kwaliteit

Constantheid is het sleutelwoord voor onze industriële klanten. In al onze productiesites monitoren we nauwgezet de kwaliteit van onze grondstoffen en diverse parameters in het productieproces, om zo steeds een constante kwaliteit te garanderen. Tevens zijn we in staat om op maat gemaakte producten te leveren, het best passend bij de applicatie van onze klant.

Aankoop en assortiment

Door haar jarenlange ervaring als maalderij, heeft Dossche Mills veel kennis van de diverse tarwevariëteiten die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende toepassingen. In functie daarvan wordt een tarwevariëteit met specifieke eigenschappen geselecteerd welke vervolgens wordt vermalen en verder verwerkt.

Dossche Mills beschikt ook over een speciale roggemolen voor de productie van rogge producten daardoor kan Dossche Mills een constante kwaliteit in roggeproducten garanderen.

Volop mogelijkheden

Dossche Mills heeft een zeer ruim assortiment voor de industriële broodbakkerij met onder andere meergranen en decoratiemixen. Zowel vanuit Merksem als vanuit onze site in Rotterdam, kunnen wij vrijwel aan al de wensen van de klant voldoen, niet alleen qua samenstelling van de mix maar ook qua verpakkingsvormen en inhoud. 

Volgende productsegmenten zijn van toepassing voor Industriële broodbakkerijen:

    Technische ondersteuning

    We beschikken voor de industriële broodbakkerijen over een team van R&D ingenieurs en Baktechnisch adviseurs, die zowel op het gebied van procesvoering als op het gebied van productkwaliteit onze klanten kunnen adviseren en ook daadwerkelijk “aan de lijn” kunnen assisteren.

    Verder kunnen we onze industriële klanten helpen met productontwikkeling in onze eigen proefbakkerij, waar we onze klanten graag tonen en begeleiden hoe de meest smaakvolle producten te ontwikkelen.


    Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact op met Dossche Mills.