Artisanale bakkerij

Dossche Mills biedt een compleet assortiment aan grondstoffen voor de artisanale bakkerijen.

Constant in kwaliteit

Constantheid is het sleutelwoord voor onze artisanale klanten. In al onze productiesites monitoren we nauwgezet de kwaliteit van onze grondstoffen en diverse parameters in het productieproces, om zo steeds een constante kwaliteit te garanderen. Tevens zijn we in staat om op maat gemaakte producten te leveren, het best passend bij de applicatie van onze klant.

Aankoop en assortiment

Door haar jarenlange ervaring als maalderij, heeft Dossche Mills veel kennis van de diverse tarwevariëteiten die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende toepassingen. In functie daarvan wordt een tarwevariëteit met specifieke eigenschappen geselecteerd welke vervolgens wordt vermalen en verder verwerkt.


Volop mogelijkheden

Dossche Mills heeft een zeer ruim assortiment voor de artisanale bakkerij met onder andere meergranen en decoratiemixen. Zowel vanuit Merksem als vanuit onze site in Rotterdam, kunnen wij vrijwel aan al de wensen van de klant voldoen. Volgende productsegmenten zijn van toepassing voor artisanale bakkerijen:

Baktechnische ondersteuning

Dossche Mills beschikt over verschillende opleidingsbakkerijen. Onze technische adviseurs en ingenieurs geven u hier een professionele begeleiding, zowel voor nieuwe producten en processen als voor het verbeteren van uw huidige producten. Dit alles om uw eindconsument hoogstaande kwaliteit te bieden. Lees meer »

Dossche Mills Academy

Ook in uw vak volgen nieuwe trends een smaken zich snel op. Ontdek onze interactieve opleidingen en workshops met diverse thema's. Naast producttechnische opleidingen voorzien we ook een reeks verkoopondersteunende trainingen. Lees meer »