Dossche Mills Academy

Maak kennis met de Dossche Mills Academy

Dossche Mills Academy         


Ook in uw vak volgen nieuwe trends en smaken zich snel op. Om bij te blijven kunt u terecht in onze Dossche Mills Academy. In de proefbakkerijen geven we workshops en werken we rond specifieke thema's of feestdagen. Naast producttechnische opleidingen voorzien we ook een reeks verkoopondersteunende trainingen.


Wilt u weten welke thema's er in de Dossche Academy al aan bod zijn gekomen? Of bent u benieuwd wat er in de toekomst nog op het programma staat? Ontdek hier alles over onze toekomstige en afgelopen sessies. Neemt u gerust contact op via uw proefbakker of via Dossche Mills. 

Individuele ondersteuning

Heeft u een vraag over een recept of werkmethode? In onze proefbakkerijen is elke bakker welkom om samen met onze proefbakkers en ingenieurs te zoeken naar een antwoord. Blijft u daarna op uw honger zitten? Onze proefbakker komt graag bij u langs om het probleem op te lossen. Wij begeleiden u persoonlijk in uw bakkerij en zorgen voor het beste en lekkerste eindresultaat. Neemt u gerust contact op via uw proefbakker of via Dossche Mills. 

Demonstraties en workshops

In onze proefbakkerij geven we ook geregeld demonstraties. Vaak werken we rond een thema of specifieke feestdag zoals Pasen of Kerstmis. Onze demonstraties van Epistar, het Franse kwaliteitsconcept van Dossche Mills, worden ondersteund door de gerenommeerde Franse bakker Patrick Castagna. Naast producttechnische opleidingen voorzien we ook een reeks verkoopondersteunende trainingen. 

Video's Dossche Mills Academy's online:

In elke video behandelen onze proefbakkers kort een specifieke vraag of probleem waarmee u in uw bakkerij te maken kan hebben, leggen ze een recept stap voor stap uit of tackelen ze andere voor u relevante issues. Een voorbeeld van een video is onderstaande compilatie van het maken van Franse Broodvormen.