De organisatie

Dossche Mills is een onderdeel van de familieonderneming Dossche Group.

Dossche Mills is een onderdeel van de familieonderneming Dossche Group. Dossche Group is internationaal actief in de voedingsindustrie en telt ruim 700 werknemers in drie afzonderlijke business units. Een constante kwaliteit, persoonlijke service en een focus op lange-termijnrelaties kenmerken de groep. 

 

Een constante kwaliteit, persoonlijke service en een focus op lange-termijnrelaties kenmerken de groep. 


Qua volume, vertegenwoordigt de maalderijactiviteit van Dossche Mills de belangrijkste business unit van de Dossche Groep. Dossche Mills wordt algemeen erkend voor haar uitgebreide kennis van producten en processen op basis waarvan zij op constante basis kwalitatieve bloemproducten kan aanbieden, inclusief beslag en bindmiddelen. Dit verklaart ook haar success. Op basis van haar expertise in bloemformulaties, haar know-how inzake de tarwemarkt en haar netwerk kan zij zich verder onderscheiden. Het productengamma onder dit businesssegment bestaat uit tarwebloem, banketmixen en luxedeegmixen. Dankzij haar unieke positie in de maalderijsector, profileert Dossche Mills zich als een all-in-one leverancier van grondstoffen voor de artisanale bakker en industriële bakkerijen.

Meer informatieGourmand Pastries produceert en commercialiseert viennoiserie-, Danish en bladerdeegproducten bestemd voor de artisanale en industriële bakkerijen, supermarkten en foodservice klanten. Zij biedt een breed gamma aan van ready to bake en ready-to-proof producten waaronder categorieën zoals Danish pastries en viennoiserie (croissants,…). Gourmand streeft ernaar zich te onderscheiden door producten met toegevoegde waarde aan te bieden.

Meer informatieMexma Food, onderdeel van Dossche Group en gevestigd in Kerkrade te Nederland vlakbij de Duitse en Belgische grens, produceert een uitgebreid assortiment tortilla’s. Naast de traditionele tarwetortilla’s maakt Mexma ook tortilla’s met 100% volkoren, multigrain, 35% groenten, verschillende soorten kruiden en smaken die geëxporteerd worden naar landen in heel Europa en zelfs daarbuiten! Mexma staat voor kwaliteit, Mexma staat voor slim, Mexma staat voor consistentie.

Meer informatie