Dossche Mills inspiration tour Zuid-Afrika

Van 8 t.e.m. 17 oktober 2023.

Dossche Mills inspiration tour Zuid-Afrika

Een opeenvolging van hoogtepunten op een emotionele roetsjbaan, dat is een reis door Zuid-Afrika. Door de variatie aan natuurschoon, die je zelden in één land aantreft, tuimel je van de ene verbazing in de andere.

Onze safari zal doorgaan in de kom van een miljoenen jaren oude, uitgedoofde vulkaan, omringd door bossen, rivieren en paden, waarover de olifanten zich een weg door het park banen.

Kaapstad ligt tussen de Atlantische Oceaan, de wijnlanden en de bekende Tafelberg. Het is een grote stad met meer dan 3 miljoen inwoners, maar door het relatief kleine centrum voelt het eerder aan als een dorp. Kaapstad heeft een van oudsher belangrijke haven en de oude havenbuurt is een geweldige plek om doorheen te wandelen. Ook het moderne centrum bruist, je vindt er veel trendy restaurants, winkels en een geweldig nachtleven.

Naast het prachtige landschap van groene wijnvelden, bergen en valleien zijn er een aantal leuke dorpen te vinden om te bezoeken. Er is veel te zien in het groene landschap, maar een proeverij laat ons pas echt de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen kennen!

Zuid-Afrika heeft het allemaal: de dieren, de wijnlanden, de kleuren, de geuren. En de mensen.

Gereed om Suid-Afrika saam met Dossche te ontdek?

Deel dit artikel via

Gerelateerde nieuwsberichten